Gastenboek

Schrijf een review!

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Voor veiligheidsredenen wordt uw IP-adres opgeslagen, deze wordt automatisch herkend 35.173.234.169.
Het is mogelijk dat uw recensie eerst goedgekeurd moet worden, ook behouden wij het recht om recensies aan te passen, verwijderen of niet te publiceren. Dit omdat wij verantwoordelijk zijn voor wat er op onze website staat.
60 entries.
Gea van Dijk wrote on June 17, 2021 at 5:35 pm
Wat een feestje was dat op dinsdag 15 juni 2021. We hebben super genoten! Nadat we opgestegen waren in Buren haalde Jos alles uit de kast om onze woonplaats Tiel te bereiken, maar wind besloot anders. Dat vond ik misschien nog wel het meest bijzonder, dat je overgeleverd bent aan de elementen. Uiteindelijk streken we na een prachtige vaart neer Neerijnen. Een fantastische ervaring met een geweldige vaarder én crew! Bedankt, Stefan, Isabel en Gea
Familie Van Driel wrote on September 25, 2020 at 8:22 pm
Op 12 september ging een wens van onze moeder in vervulling: met haar drie dochters een ballonvaart maken over de Betuwe. Wat een fantastische avond hebben wij gehad! Alles wordt tot in de puntjes verzorgd door het team; van voorbereiding op de vaart tot het landen en de borrel na. Als passagier word je overal in meegenomen. Ook worden er voor, tijdens en na de vaart veel foto’s door de crew gemaakt. Dit zorgt voor een mooie verzameling aan beelden. De vraag is niet óf maar wánneer we weer in het mandje van de Betuwse Ballooning zullen stappen. Jos en team, bedankt voor deze onvergetelijke ervaring! Jullie zijn toppers!
Fleur wrote on September 14, 2020 at 8:01 am
Gisteren een ballonvaart gemaakt met Jos. Wat een ervaring! Ik raad iedereen aan om dit een keer (of vaker) te doen! Het uitzicht is geweldig en de rust in de lucht is echt heerlijk. Jos is enorm vriendelijk en weet ook wat te vertellen over de omgeving wat het echt heel leuk maakt.
Priscilla wrote on September 2, 2020 at 8:18 am
Gisteravond op 1 september konden we (ik en mijn moeder) eindelijk de ballonvaart gaan doen. Het is enkele keren verplaatst vanwege het weer, maar wat was dat het wachten waard zeg. Echt een geweldige ervaring, wat hebben we genoten. We hadden prachtig weer dus konden heel ver kijken. En ow ow ow wat wonen we in een mooi land. Onbeschrijfelijk! Dit moet je echt een keer meegemaakt hebben. Bedankt Jos, voor deze onvergetelijke ervaring en de begeleiding voor, tijdens en na de vaart. Jullie zijn een echte aanrader!
Marian wrote on September 1, 2020 at 7:31 pm
Op 1 september 2020 een ballonvaart gemaakt. Geweldig was het, wat een mooie ervaring, prachtig uitzicht, wat is Nederland toch mooi! Bedankt Jos voor deze ervaring, zal het zeker aan andere aanbevelen. Groeten Marian
Familie Broens/Spoormakers wrote on August 3, 2020 at 7:50 am
Tijdens coronatijd contact gezocht met Betuwse ballooning en meteen reactie gekregen van Jos dat er voorlopig niet gevaren mocht worden, maar dat hij me op de hoogte zou houden. Contact verliep via de app, allemaal heel snel en duidelijk. vanaf half juli mocht er weer gevaren worden en op vrijdagavond 24 juli hebben wij met ons gezin een prachtige ballonvaart gemaakt boven de Betuwe. Met een heel enthousiast team werd de ballon in Buren klaargemaakt voor vertrek en konden wij met ons gezin en Jos de piloot opstijgen. Prachtig om over Buren en Tiel te varen en in de verte Utrecht, Rotterdam, de brug van Zaltbommel etc. te kunnen zien vanuit de lucht. Jos kon ons alles vertellen over zijn hobby en de omgeving. We hebben ruim een uur gevaren en zijn in een weiland in Wamel geland (hele nette landing!!). Daar stond het enthousiaste team ons weer op te wachten om de boel weer in te pakken. Mooi om te zien wat er allemaal bij komt kijken en hoe het allemaal precies past. En we kregen ook nog een lekker glaasje bubbels en een diploma. We hebben een hele leuke avond gehad......een ervaring om nooit te vergeten. Echt een aanrader als je met een klein gezelschap met een persoonlijke touch een ballonvaart wilt maken!!
Marinus en Jeanette van Lavieren wrote on July 18, 2020 at 1:39 pm
17-7-2020 mochten wij deze geweldige ervaring meemaken. We hadden dit gekregen voor mijn (Jeanette) 50ste verjaardag van onze dochters en hun aanhang. Net na 20.00 vertrokken we vanuit Buren en wat was het gaaf!! Al onze kinderen en kleinkinderen zwaaiden ons uit. Er stond niet veel wind,maar dat mocht de pret niet drukken. Het was super om alles goed te zien vanuit de lucht. Na het landen op een veld ergens in Beneden-Leeuwen kregen we een heerlijk glaasje champagne en een certificaat. Jos en Diane jullie zijn samen met jullie team een geweldige groep mensen met hart voor jullie hobby. Ga vooral zo door. ????
Gerard Buijs wrote on July 18, 2020 at 10:39 am
Vrijdag 17 juli mocht ik deze unieke ervaring meebeleven. Voor mijn 70ste verjaardag had ik dit cadeau gekregen van mijn buurman en zijn dochter. Op deze avond ondanks coronatijd met mondkapje op toch kunnen varen vanaf Buren. Al mn kids en kleinkids mochten erbij zijn. Met prachtig weer opgestegen maar niet veel wind. Niet erg omdat we heel lang boven Tiel bleven hangen en alles eens goed van boven konden zien. Na een uurtje een perfecte landing in de omgeving van Ben.Leeuwen. Na de landing nog champagne en een certificaat. Eea geweldig verzorgd door Jos en Diane Bouman en zijn team. Ik vond het super gaaf. Dank jullie wel!
Rik & Elvira wrote on September 21, 2019 at 7:31 pm
In één woord: onvergetelijk! Wat is het een mooie ervaring om samen met dit lieve team te mogen varen. Wij hebben een luchtballonvaart cadeau gekregen voor onze bruiloft en hebben dit ingelost op het Parkstad Ballonfestival op 20/9/2019. De ballon en mand zien er geweldig uit, prachtig sprekende kleuren en is ook voor de kijkers op de grond een spektakel om te mogen zien. Jos en Diane, Bas en Arina zijn ontzettend gepassioneerde mensen, ze vertellen je graag over de luchtballon en het varen en geven een fijne uitleg vooraf. Ze zijn allen vooral ook hecht team en dat merk je ook als je eenmaal hoog in de lucht zit. Je kunt alle vragen stellen m.b.t. het varen maar kijkt ook geheel op je gemak naar de omgeving en kunt echt volop genieten. Dit was echt een droom die uitkwam voor ons! Dat kwam niet alleen door deze geweldige ervaring maar vooral ook door dit lieve en kundige team. Lieve Jos en Diane, Bas en Arina, dank jullie wel voor deze unieke en onvergetelijke ervaring! We hopen het bij een huwelijksjubileum nog eens over te mogen doen.
Janny, Maaike, Aart en Joke wrote on September 15, 2019 at 3:25 pm
Zaterdag 14 september was voor ons de dag dat we voor het eerst in een luchtballon zijn geweest. We hebben hier al een tijd voorpret aan beleefd en hadden er dan ook veel zin in. Wat een geluk dat het prachtig weer was en onze vaart door kon gaan. Het was in één woord SUPER. Heel tof om het van begin tot eind mee te maken. Van het opbouwen van de ballon tot en met het opruimen. Wat leuk om te zien hoe goed het team van Betuwse Ballooning op elkaar is ingespeeld. We voelden ons echt gasten. Ook was het erg leuk om mee te helpen met het opruimen van de ballon. Maar bovenal was het vliegen echt super, wat een mooie omgeving. Opgestegen in Ophemert en geland in Geldermalsen. De afstand die we afgelegd hebben was 5 km en de maximale hoogte 2285 ft/ 690m. Het weer was heel rustig. Genoten van het prachtige uitzicht en de gezelligheid met Jos en elkaar. Zo leuk om te horen wat we allemaal zagen. De crew had ook aandacht voor de familieleden die met de auto ons volgden, speciale aandacht was er voor de kinderen. Ze vonden het leuk om ook even in de mand te mogen klimmen en samen met Jos de branders te testen. Van begin tot eind was het perfect geregeld, dank jullie wel allemaal. Voor mensen die nog twijfelen: Doen! Het is echt een aanrader, ook voor mensen met hoogtevrees.
Miranda van Munster wrote on September 14, 2019 at 8:52 am
En toen was het zover; op vrijdag de 13e !!! mocht ik als kado voor mijn 50e verjaardag een ballonvaart maken. Wat een ontzettend indrukwekkende ervaring was dit. Ook gaaf om te zien hoe de ballon wordt opgebouwd, onder het genot van een kop koffie met een heerlijke koek. Opgestegen en een fantastische vaart gemaakt van ruim een uur en 13 kilometer. Tot ruim 1200 meter hoog geweest. Over Appelpop heen, over het water, de landerijen en zó genoten van alles wat er te zien was. Met uitleg van Jos uiteraard. Hij weet precies waar alle plaatsen liggen. Bijzonder om vanuit de mand helemaal tot Eindhoven te kunnen kijken. En ja zelfs mijn woonplaats Nijmegen kon ik zien!!! Uiteindelijk in Lithoijen geland in het grasveld. Samen de ballon afgebroken en weer ingepakt. Ook dit was gewéldig! En tot slot op zoek naar de eigenaar van het land waarop we geland waren, om deze te laten weten dat we op zijn land zijn geweest en te bedanken hiervoor, met een leuke attentie van Jos en Diane. Hoe netjes is dat??? Oh, vergeet ik nog bijna de heerlijke bubbels, de worst en het certificaat nadat de ballon weer in de aanhanger was opgeborgen. Dank jullie wel voor een fantastische ervaring. Ook namens mijn zoon Liam, die met Diane mee mocht om te ballon te volgen. Toppers zijn jullie !
Jacco wrote on September 13, 2019 at 5:41 am
Wij hebben samen met mijn dochter en moeder van 82 een heerlijke prachtige ballonvaart gemaakt afgelopen dinsdag 10 september, opgestegen in Tiel, prachtig uitzicht over de Waal, Amsterdam Rijn kanaal, gouden Ham op 750 meter hoogte en uiteindelijk geland in Beneden Leeuwen (zie filmpje op facebook) Jos, Diane en crew zijn geweldig aardige mensen die er voor zorgen dat alles soepel verloopt, ook de koffie, koeken en andere versnaperingen ontbreken niet. Echt een aanrader, voor alle leeftijden dus!
Hans en Marian wrote on August 19, 2019 at 12:27 pm
Na een week met niet zo'n mooi weer was het vrijdag 16 augustus toch zover. We gingen ballonvaren een cadeau wat we van de kinderen gekregen hadden voor onze 35 jarige trouwdag. Hans wilde altijd al een keer ballonvaren en bij mij ontbrak dit nog op mijn bucketlist nadat ik al wel een skydive had gedaan. Het was nog wel even spannend met het weer maar om half zeven was het verzamelen in het plantsoen in Buren. Alles werd in gereedheid gebracht onder het genot van een kopje koffie. En om kwart over zeven gingen we de lucht in uitgezwaaid door de kinderen en aanhang. Met onze mede ballonvaarders Peter en Janine en onder leiding van onze piloot Jos ging het richting Wijk bij Duurstede, het Amsterdam Rijnkanaal over de Lek over en zo verder richting Nijkerk. We gingen best wel hard al merk je dat in de ballon niet echt. Het is heel rustgevend. We gingen ongeveer 35 km per uur op een hoogte van ongeveer 2000 ft. De uitzichten waren prachtig. Na ongeveer een uur zijn we geland in een weiland in Zwartbroek. Nadat alles weer opgeruimd was hebben we nog even gezellig nagepraat onder het genot van een bubbeltje en een stukje worst. Wij kunnen het iedereen aanraden, het is een prachtige ervaring. Jos, Diane en jullie team hartelijk dank voor de onvergetelijke avond. Groetjes Hans en Marian
Janine & Peter wrote on August 17, 2019 at 12:15 pm
Wij hebben vrijdag 16 Augustus 2019 een ballonvaart gemaakt. Het was erg gezellig met Jos en onze mede ballonvaarders. Zeker een aanrader voor een mooie vlucht. We hebben 31,5 km gevaren en waren 2358 ft/719 m Max hoog. We begonnen in Buren en de wind bracht ons voor de landing in Zwartebroek.
Els en Peter van Ewijk wrote on July 23, 2019 at 12:15 pm
Zondag 21 Juli ballon varen een droom die waar is geworden,ik(Els)heb dit kado gekregen voor mijn verjaardag van de kinderen.Henk kwam ons thuis ophalen en gingen naar passewaay waar Jos met zijn crew al was.de ballon werd gevuld met koude lucht wij kregen uitleg wat wel en niet mocht onder het genot van een kopje koffie.omdat ik niet zo goed kan klimmen kon ik in de mand gaan liggen toen die op zijn kant lag, door dat er meer hete lucht in de ballon kwam werd de mand recht opgezet en hoefde ik niet te klimmen.Daarna peter en Henk erin en gingen wij varen.Wat is dat gaaf zeg een mooi gezicht van boven het landschap de rivieren en het gezelschap ,na 11 km zijn we geland in Marcharen .Na het opruimen een glas champagne en certificaat op naar huis,Het was geweldig en hebben genoten Jos,Diane,Henk en de crew erg bedankt.
Sam wrote on July 6, 2019 at 9:10 pm
Nogmaals onze dank voor deze indrukwekkende ervaring. We hebben echt genoten. Wij wensen jullie nog heel veel plezier met jullie passie!
Sharon wrote on July 5, 2019 at 10:23 pm
Prachtig mooie ervaring, een om nooit te vergeten. Heel veel te zien en een heerlijke stilte in de lucht. Wat doen Jos en zijn team het super. Alles tot in de puntjes geregeld, een echte aanrader!
Joke, Ellen, Lisa en Daniëlle wrote on May 18, 2019 at 9:52 am
Op 17 mei 2019 is de lang gekoesterde wens vervuld om ballon te varen! Wat een bijzondere ervaring! Zo stil en mooi. De aarde als een quilt onder je. Het wonder te 'drijven' op de lucht. Het was een goed en zorgzaam team. Aan alles was gedacht. Opstarten met koffie, thee en koekjes. Na afloop bubbels en mini picknick waarbij er voor ieder een certificaat was gemaakt. Ook speciale wensen werden ingevuld. Echt super! Niets anders dan lof en waardering voor allen! Kortom, een prachtige ervaring om nooit te vergeten!
LInda Bekink wrote on April 21, 2019 at 6:01 pm
Vorige week hebben we een fantastische vaart gehad. En wat extra bijzonder is, is dat we de eerste passagiersvaart hadden met de nieuwe ballon. Rond 19.30 uur stegen we op en langzaam maar zeker vaarden we de zonsondergang tegemoet. In één woord GE-WEL-DIG!!. Niet alleen de ballonvaart was prachtig maar ook het ontvangst en de begeleiding geven het geheel een gouden randje. De bubbels na afloop maakten het feestelijke gevoel helemaal compleet. We hebben zo ontzettend genoten. Zelfs een week later genieten we nog. Bedankt voor deze prachtige ervaring!
Wim (en Christa) wrote on April 20, 2019 at 8:50 am
Op 19 april 2019 werden we hartelijk ontvangen door het team van Betuwse Ballooning. We zijn opgestegen vanuit Buren met het meest fantastische weer dat je maar bedenken kunt. Het was een prachtige vaart met de schitterende nieuwe ballon. Mooi hoe ver je kunt kijken; Den Bosch, Eindhoven, Utrecht, de skyline van Rotterdam, we hebben het allemaal gezien. Uiteindelijk zijn we "sportief" geland in Arkel. 22 km gevaren met een maximale hoogte van 3226 ft / 983 m. Met dank aan de gastvrije boer waar we even te gast mochten zijn in zijn weiland. Alles met elkaar weer ingepakt en een toost uitgebracht op de behouden vaart. Mooi om te zien dat Jos alle touwtjes letterlijk en figuurlijk in handen heeft. Dat geeft heel veel vertrouwen. Prachtig om zo je 50ste verjaardag te vieren en het 25-jarig huwelijk met de liefste van de hele wereld. Spaar geen spullen, maar belevenissen!!!