Gastenboek

Schrijf een review!

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Voor veiligheidsredenen wordt uw IP-adres opgeslagen, deze wordt automatisch herkend 44.213.63.130.
Het is mogelijk dat uw recensie eerst goedgekeurd moet worden, ook behouden wij het recht om recensies aan te passen, verwijderen of niet te publiceren. Dit omdat wij verantwoordelijk zijn voor wat er op onze website staat.
86 entries.
Personeelsvereniging Thius wrote on September 30, 2022 at 8:44 am
Het was geweldig! Een mooie zonnige dag, zes luchtballonnen en 50 collega's. Wij kijken terug op een super mooie vaart. Wat een ervaring en wat was het indrukwekkend om met zoveel ballonnen tegelijk in de lucht te gaan! Bedankt Betuwse Ballooning voor de organisatie, een uitje om niet snel te vergeten!
Aggi Bronkhorst wrote on September 27, 2022 at 9:40 am
Zondag 25 september was het eindelijk zover. Na jarenlang zwaaien naar luchtballonnen en te voet, op de fiets of met de auto volgen van luchtballonnen, ga ik nu toch echt zelf in een luchtballon de lucht in. En dat samen met mijn 12-jarige kleinzoon Hendrik. Wat een ervaring. In de lucht is het alleen maar genieten. Jos, onze piloot, wijst ons op de skyline van Rotterdam die aan de horizon te zien is. We zien de Maas en de Waal onder ons voorbij glijden. Het is meer dan prachtig. We genieten van ieder moment. We komen rustig aan de grond en we pakken samen de ballon in. Een herinnering rijker drinken we een glas champagne en genieten we na van deze geweldige belevenis. Jos (en zijn team) bedankt voor de goede organisatie en het enthousiasme waarmee je ons op de grond en in de lucht begeleid hebt. Het was fantastisch.....
Simon Jongejeugd wrote on September 14, 2022 at 8:04 pm
Geweldig! Wat was dat leuk. Enigzins nerveus, omdat ik wat hoogtevrees heb, maar het toch leuk vond om het een keer mee te maken, toch de stap gezet. Gelukkig was de vrees niet nodig, vanaf het opsteigen tot de landing; genieten! Leuke gasten, trouwens. Aanrader!
Renske Bardoel wrote on September 7, 2022 at 6:37 pm
Wat een geweldige ervaring was dit! Op maandag 05-09 was het nog spannend of we de lucht in konden wegens de weersverwachting. Maar deze toppers hebben ons toch de lucht in gekregen en hoe! Want wat ik niet wist was dat er een groot plan achter mijn rug om was gesmeden. In de lucht ging mijn vriend namelijk op een knie. De crew heeft zo hun best gedaan hier een onvergetelijk aanzoek van te maken! We hebben enorm genoten en zijn jullie enorm dankbaar voor dit onvergetelijke moment. Super bedankt!
Ria van Welij wrote on September 5, 2022 at 9:04 am
Een geweldige ervaring! Allemaal goed georganiseerd en een fijne en mooie vaart gehad! Zeker voor herhaling vatbaar.
Susanne wrote on August 23, 2022 at 10:48 am
Zondagavond een supergave ballonvaart gemaakt. Voor mij een wens die lang bovenaan mijn bucketlist stond. De sfeer en begeleiding was top. En het uitzicht supergaaf. De wereld vanuit een ander perspectief bekijken. Relativeert de hectische tijd van nu. Bedankt voor deze ervaring. Susanne
Tanja Broeder wrote on July 17, 2022 at 11:21 am
Vanmorgen in alle vroegte opgestegen in Tiel. Wat een geweldige ervaring!! Super genoten. Mooi om mee te maken hoe alles van af het klaar maken voor vertrek tot en met het opruimen werkt. Wat een mooi team zijn jullie, lief en gezellig. Een ervaring om nooit te vergeten. HEEL ERG BEDANKT Nouska, Jos en Tanja
Alice v.d.Pol wrote on July 14, 2022 at 8:09 pm
13 Juli 2022 Super leuke en gezellige avond gehad. Met een mooie tocht. Gezellig team en alles tot in detail leuk en goed georganiseerd!!
Ruud en Rianne wrote on July 4, 2022 at 4:44 pm
Vrijdag 1 juli genoten van een fantastische ballonvaart, wat een beleving! Alles was perfect verzorgd door Jos, Diana en de overige crew. Er heerste een fijne ontspannen sfeer. Betuwse Ballooning weet op een heel persoonlijke manier je ballonvaart tot een onvergetelijke ervaring te maken. Een echte aanrader!?
Marc Griffioen wrote on July 4, 2022 at 10:47 am
Geweldige mooie vlucht gehad met Jos Bouwman en zijn enthousiaste team. Het was voor ons allemaal de eerste vlucht en die heeft geweldig veel indruk gemaakt. Mooi om zo betrokken te zijn bij het klaarmaken van de ballon, het opstijgen en ook weer bij het landen. Samenwerken als een team, dat heeft Betuwse Ballooning supergoed in de vingers. De vlucht zelf was adembenemend en het uitzicht tot aan de Noordzee, met daarin zichtbaar de boten. Onze 2 juli 2022 was een ideale ballonavond zei Jos. Een aanrader voor jong en oud. En we kunnen even vooruit met de ruim 250 foto's en filmpjes die we gemaakt hebben.
Simon, Ineke en Nathalie en Fam van Stralen wrote on June 27, 2022 at 7:20 pm
Lieve crew van Betuwse Ballooning Wat een geweldige vaart hebben wij 26 juni 2022 met jullie mogen ervaren. Mijn vader die voor zn 80e verjaardag dit avontuur kado heeft gekregen en ik (Nathalie) graag met hem mee wilde. Een Bucketlist dingetje ?? Wij hebben zo genoten van jullie allen, hoe jullie dit neerzetten dat verdient een dikke pluim! Jullie maken er een persoonlijk feestje van met de bubbels als kers op de taart. Onze Ballonvaart is er 1 om nooit te vergeten! Bedankt en liefs namens ons allen
Jos Hijmans wrote on June 21, 2022 at 7:01 pm
Het was een mooie prettige ervaring om met jullie mee te mogen varen. Fijne gastvrije mensen die hart voor de ballonvaart hebben! Een aanrader voor iedereen die dit mee wil maken. Groetjes Jos.
Jan-Willem Hijmans wrote on June 19, 2022 at 10:36 am
Jos en Diane en crew bedankt voor de onvergetelijke ballonvaart en het gastvrije optreden! Tot ziens!
Diny en Jaap Klaassen wrote on April 30, 2022 at 9:53 am
Gisteren (29april) schitterende ervaring beleefd met de ballonvaart vanaf Buren. Een belevenis op zich. Een geweldig (ervaren) piloot, bemanning en crew. Een aanrader.
Noa Hazelaar wrote on March 28, 2022 at 5:22 pm
Super mooie vaart en super aardige mensen! Heel klantvriendelijk en zijn betrouwbare mensen!
Wim en Claudia Jagtenberg wrote on September 15, 2021 at 3:36 pm
12 September een ballonvaart in de vroege avond met TBB. Wat was het leuk en gezellig. Opstijgen in Buren en landen in Haren Noord Brabant. Wat een prachtige ver gezichten van ons mooie Maas en Waalse land en uiteraard de rivieren niet te vergeten. Tim, Sanne, Claudia en Wim vonden het geweldig en de vaart was super met professionele begeleiding maar tevens ook gewoon gezellig. We kunnen Team Betuwse Ballonvaart echt aanraden.
Patricia wrote on September 14, 2021 at 7:02 pm
Gisteravond 13 september 2021 hebben we een mooie ballonvaart gehad. Eerst zouden we 11 september gaan, maar dat ging niet door vanwege het weer. Gelukkig hebben we heel snel een nieuwe datum kunnen plannen. Er werd goed meegedacht en rekening gehouden met onze wensen door Betuwse Ballooning. Vooraf hebben we duidelijke uitleg gekregen. Het opstijgen ging goed, de ballonvaart was heel mooi en gezellig en we zijn ook weer veilig geland. Bedankt Jos en co. voor deze mooie ervaring!
Theo Bosch wrote on September 14, 2021 at 7:57 am
Gisteren 13 september een geweldige vlucht gehad onder professionele begeleiding. Uitgebreide uitleg, heel gezellig Zeker de moeite waard!!
Peter en Lia wrote on September 6, 2021 at 7:07 pm
We kijken terug op een fantastische ballonvaart op 5 september 2021. Duidelijke communicatie en informatie via WhatsApp , website en persoonlijk voorafgaand aan en tijdens de vaart. Het team is zeer vakkundig en vriendelijk met veel passie voor hun hobby. Een leuke afsluiting compleet met champagne en certificaat. Het was een geweldige ervaring! Peter en Lia
Ewout en Duncan timmer wrote on September 4, 2021 at 9:18 pm
We hebben een geweldige onvergetelijke ervaring opgedaan met jos en zijn crew