Gastenboek

Schrijf een review!

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Voor veiligheidsredenen wordt uw IP-adres opgeslagen, deze wordt automatisch herkend 44.200.101.84.
Het is mogelijk dat uw recensie eerst goedgekeurd moet worden, ook behouden wij het recht om recensies aan te passen, verwijderen of niet te publiceren. Dit omdat wij verantwoordelijk zijn voor wat er op onze website staat.
93 entries.
Rielle van Ekeren wrote on September 15, 2023 at 6:53 am
Op 9 september, appelpop zaterdag, zijn wij met ons gezin door de lucht gevaren met betuwse Ballooning. Wat was dat gaaf!! Een ballonvaart is echt een hele beleving. Het opstijgen, het mooie uitzicht en de landing. Wat er allemaal bij komt kijken waar je geen weet van hebt. En dan daarbij nog al die persoonlijke aandacht! Zo enorm leuk! We konden alles vragen onderweg. Ook was de bingo voor de kinderen een mooie uitkomst. Ik was heel benieuwd hoe mijn kinderen het zouden vinden een uur lang staan is ook niet niks. Maar ze hebben het super gaaf gevonden!! De volgende ochtend was het eerste wat ze zeiden: dit ga ik echt mijn hele leven niet meer vergeten, dit was echt super gaaf!! Natuurlijk moesten er foto's mee naar school. Ze zijn er nog dagen vol van geweest. En ik ook, dacht altijd dat ballon varen een, 1 keer in je leven ding was, maar mocht de kans zich nog eens voordoen, gaan we zeker nog een keer!
Marlyne wrote on July 12, 2023 at 9:15 am
Hoi ik ben Marlyne en ik ben 12 jaar. Op 18 Juni gingen mijn mama en Ruud met de luchtballon mee en mochten mijn broer en ik de ballon volgen met de auto. Via de app glympse of zoiets. Dat was gaaaaaf en heeeeeel leuk om te doen.We moesten goed doorrijden want de ballon ging heel snel. We waren net op tijd voor de landing. Ik heb vanuit de auto filmpjes gemaakt. We voelden ons alsof we in een aflevering van jachtseizoen zaten hahaha. Het was heel erg leuk om te doen! Groetjes Marlyne
Wilbert wrote on July 8, 2023 at 8:04 am
Ik was op zoek naar een bijzonder kado/belevenis voor mijn collega omdat we al 20 jaar samenwerken. Na wat zoeken kwam ik bij Betuwse Ballooning terecht en het contact was gelijk prettig. Gisteren was het zover en gingen mijn collega en ik met onze dochters de lucht in. We stegen op in Buren op een prachtige beschutte plek en aan alles merkten we de passie voor het ballonvaren. In de lucht veel info gekregen over de omgeving en het vak van ballonvaarder en we hadden zicht op Eindhoven, Utrecht, Rotterdam en Den Haag. Genoten onderweg van de zon op het water. Ook de aandacht voor de meiden was top en mede daardoor hebben ook zij ontspannen genoten van de vaart. Jos & Diane en hun zoons maken er een een unieke en persoonlijke beleving van dus een echte aanrader!!
Eddie en Mariska wrote on July 3, 2023 at 7:34 pm
Wauw!!! Enorm bedankt team van Betuwse Ballooning Ballonvaarten voor deze onvergetelijke vaart! Wat een avontuur, zoveel gezien! Zo'n ballonvaart is al een belevenis op zich, maar jullie maakten er echt een feestje van! Wij hebben enorm genoten! Ook onze supporters van het uitzwaaien, volgen en landen, erg leuk! Dankzij jullie is ons huwelijksaanzoek een moment om nooit te vergeten! En we zijn blij met alle mooie foto's als aandenken! Jos en team, bedankt voor jullie persoonlijke touch, deskundigheid, de gezellige sfeer en attente meedenken in alles! Het was fantastisch!!!
Bianca Gerrits wrote on May 27, 2023 at 7:28 pm
Vorig jaar kreeg ik een ballonvaart cadeau en een paar weken later mocht ik met de luchtballon mee. We waren met 3 passagiers met Jos en Joost ‘aan het stuur’. Even vond ik het spannend, maar zodra we in de lucht waren heb ik genoten van de rust en het uitzicht! Ik had me erg op deze vaart verheugd en dat was niet voor niets. Het was nog mooier dan ik me ooit voor had kunnen stellen. Het is zeker een aanrader om op pad te gaan met Jos en Joost omdat het heel professioneel, veilig, gezellig en persoonlijk voelt! Jullie zijn toppers en ik weet zeker tot ziens!
Everdiena wrote on April 15, 2023 at 7:59 am
Het was een geweldige en mooie vaart. Het uitzicht was fantastisch. De hele rit was een hele mooie belevenis.
Annemieke wrote on March 15, 2023 at 11:25 am
Wat was dit bijzonder! Je kan je niet voorstellen hoe het voelt om zo hoog boven de aarde te zweven, totdat je het doet! Het is heel mooi om Nederland van bovenaf te zien, de rust, de ruimte, het wijdse uitzicht. We vonden het ook best spannend, want wat weten wij er van? Maar het team is zo ervaren, je weet meteen wat je moet doen en voelt je daardoor heel zeker. Bedankt voor deze mooie ervaring !!
Personeelsvereniging Thius wrote on September 30, 2022 at 8:44 am
Het was geweldig! Een mooie zonnige dag, zes luchtballonnen en 50 collega's. Wij kijken terug op een super mooie vaart. Wat een ervaring en wat was het indrukwekkend om met zoveel ballonnen tegelijk in de lucht te gaan! Bedankt Betuwse Ballooning voor de organisatie, een uitje om niet snel te vergeten!
Aggi Bronkhorst wrote on September 27, 2022 at 9:40 am
Zondag 25 september was het eindelijk zover. Na jarenlang zwaaien naar luchtballonnen en te voet, op de fiets of met de auto volgen van luchtballonnen, ga ik nu toch echt zelf in een luchtballon de lucht in. En dat samen met mijn 12-jarige kleinzoon Hendrik. Wat een ervaring. In de lucht is het alleen maar genieten. Jos, onze piloot, wijst ons op de skyline van Rotterdam die aan de horizon te zien is. We zien de Maas en de Waal onder ons voorbij glijden. Het is meer dan prachtig. We genieten van ieder moment. We komen rustig aan de grond en we pakken samen de ballon in. Een herinnering rijker drinken we een glas champagne en genieten we na van deze geweldige belevenis. Jos (en zijn team) bedankt voor de goede organisatie en het enthousiasme waarmee je ons op de grond en in de lucht begeleid hebt. Het was fantastisch.....
Simon Jongejeugd wrote on September 14, 2022 at 8:04 pm
Geweldig! Wat was dat leuk. Enigzins nerveus, omdat ik wat hoogtevrees heb, maar het toch leuk vond om het een keer mee te maken, toch de stap gezet. Gelukkig was de vrees niet nodig, vanaf het opsteigen tot de landing; genieten! Leuke gasten, trouwens. Aanrader!
Renske Bardoel wrote on September 7, 2022 at 6:37 pm
Wat een geweldige ervaring was dit! Op maandag 05-09 was het nog spannend of we de lucht in konden wegens de weersverwachting. Maar deze toppers hebben ons toch de lucht in gekregen en hoe! Want wat ik niet wist was dat er een groot plan achter mijn rug om was gesmeden. In de lucht ging mijn vriend namelijk op een knie. De crew heeft zo hun best gedaan hier een onvergetelijk aanzoek van te maken! We hebben enorm genoten en zijn jullie enorm dankbaar voor dit onvergetelijke moment. Super bedankt!
Ria van Welij wrote on September 5, 2022 at 9:04 am
Een geweldige ervaring! Allemaal goed georganiseerd en een fijne en mooie vaart gehad! Zeker voor herhaling vatbaar.
Susanne wrote on August 23, 2022 at 10:48 am
Zondagavond een supergave ballonvaart gemaakt. Voor mij een wens die lang bovenaan mijn bucketlist stond. De sfeer en begeleiding was top. En het uitzicht supergaaf. De wereld vanuit een ander perspectief bekijken. Relativeert de hectische tijd van nu. Bedankt voor deze ervaring. Susanne
Tanja Broeder wrote on July 17, 2022 at 11:21 am
Vanmorgen in alle vroegte opgestegen in Tiel. Wat een geweldige ervaring!! Super genoten. Mooi om mee te maken hoe alles van af het klaar maken voor vertrek tot en met het opruimen werkt. Wat een mooi team zijn jullie, lief en gezellig. Een ervaring om nooit te vergeten. HEEL ERG BEDANKT Nouska, Jos en Tanja
Alice v.d.Pol wrote on July 14, 2022 at 8:09 pm
13 Juli 2022 Super leuke en gezellige avond gehad. Met een mooie tocht. Gezellig team en alles tot in detail leuk en goed georganiseerd!!
Ruud en Rianne wrote on July 4, 2022 at 4:44 pm
Vrijdag 1 juli genoten van een fantastische ballonvaart, wat een beleving! Alles was perfect verzorgd door Jos, Diana en de overige crew. Er heerste een fijne ontspannen sfeer. Betuwse Ballooning weet op een heel persoonlijke manier je ballonvaart tot een onvergetelijke ervaring te maken. Een echte aanrader!?
Marc Griffioen wrote on July 4, 2022 at 10:47 am
Geweldige mooie vlucht gehad met Jos Bouwman en zijn enthousiaste team. Het was voor ons allemaal de eerste vlucht en die heeft geweldig veel indruk gemaakt. Mooi om zo betrokken te zijn bij het klaarmaken van de ballon, het opstijgen en ook weer bij het landen. Samenwerken als een team, dat heeft Betuwse Ballooning supergoed in de vingers. De vlucht zelf was adembenemend en het uitzicht tot aan de Noordzee, met daarin zichtbaar de boten. Onze 2 juli 2022 was een ideale ballonavond zei Jos. Een aanrader voor jong en oud. En we kunnen even vooruit met de ruim 250 foto's en filmpjes die we gemaakt hebben.
Simon, Ineke en Nathalie en Fam van Stralen wrote on June 27, 2022 at 7:20 pm
Lieve crew van Betuwse Ballooning Wat een geweldige vaart hebben wij 26 juni 2022 met jullie mogen ervaren. Mijn vader die voor zn 80e verjaardag dit avontuur kado heeft gekregen en ik (Nathalie) graag met hem mee wilde. Een Bucketlist dingetje ?? Wij hebben zo genoten van jullie allen, hoe jullie dit neerzetten dat verdient een dikke pluim! Jullie maken er een persoonlijk feestje van met de bubbels als kers op de taart. Onze Ballonvaart is er 1 om nooit te vergeten! Bedankt en liefs namens ons allen
Jos Hijmans wrote on June 21, 2022 at 7:01 pm
Het was een mooie prettige ervaring om met jullie mee te mogen varen. Fijne gastvrije mensen die hart voor de ballonvaart hebben! Een aanrader voor iedereen die dit mee wil maken. Groetjes Jos.
Jan-Willem Hijmans wrote on June 19, 2022 at 10:36 am
Jos en Diane en crew bedankt voor de onvergetelijke ballonvaart en het gastvrije optreden! Tot ziens!