Gastenboek

Schrijf een review!

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Voor veiligheidsredenen wordt uw IP-adres opgeslagen, deze wordt automatisch herkend 3.92.91.54.
Het is mogelijk dat uw recensie eerst goedgekeurd moet worden, ook behouden wij het recht om recensies aan te passen, verwijderen of niet te publiceren. Dit omdat wij verantwoordelijk zijn voor wat er op onze website staat.
97 entries.
Marc Griffioen wrote on July 4, 2022 at 10:47 am
Geweldige mooie vlucht gehad met Jos Bouwman en zijn enthousiaste team. Het was voor ons allemaal de eerste vlucht en die heeft geweldig veel indruk gemaakt. Mooi om zo betrokken te zijn bij het klaarmaken van de ballon, het opstijgen en ook weer bij het landen. Samenwerken als een team, dat heeft Betuwse Ballooning supergoed in de vingers. De vlucht zelf was adembenemend en het uitzicht tot aan de Noordzee, met daarin zichtbaar de boten. Onze 2 juli 2022 was een ideale ballonavond zei Jos. Een aanrader voor jong en oud. En we kunnen even vooruit met de ruim 250 foto's en filmpjes die we gemaakt hebben.
Simon, Ineke en Nathalie en Fam van Stralen wrote on June 27, 2022 at 7:20 pm
Lieve crew van Betuwse Ballooning Wat een geweldige vaart hebben wij 26 juni 2022 met jullie mogen ervaren. Mijn vader die voor zn 80e verjaardag dit avontuur kado heeft gekregen en ik (Nathalie) graag met hem mee wilde. Een Bucketlist dingetje ?? Wij hebben zo genoten van jullie allen, hoe jullie dit neerzetten dat verdient een dikke pluim! Jullie maken er een persoonlijk feestje van met de bubbels als kers op de taart. Onze Ballonvaart is er 1 om nooit te vergeten! Bedankt en liefs namens ons allen
Jos Hijmans wrote on June 21, 2022 at 7:01 pm
Het was een mooie prettige ervaring om met jullie mee te mogen varen. Fijne gastvrije mensen die hart voor de ballonvaart hebben! Een aanrader voor iedereen die dit mee wil maken. Groetjes Jos.
Jan-Willem Hijmans wrote on June 19, 2022 at 10:36 am
Jos en Diane en crew bedankt voor de onvergetelijke ballonvaart en het gastvrije optreden! Tot ziens!
Diny en Jaap Klaassen wrote on April 30, 2022 at 9:53 am
Gisteren (29april) schitterende ervaring beleefd met de ballonvaart vanaf Buren. Een belevenis op zich. Een geweldig (ervaren) piloot, bemanning en crew. Een aanrader.
Noa Hazelaar wrote on March 28, 2022 at 5:22 pm
Super mooie vaart en super aardige mensen! Heel klantvriendelijk en zijn betrouwbare mensen!
Wim en Claudia Jagtenberg wrote on September 15, 2021 at 3:36 pm
12 September een ballonvaart in de vroege avond met TBB. Wat was het leuk en gezellig. Opstijgen in Buren en landen in Haren Noord Brabant. Wat een prachtige ver gezichten van ons mooie Maas en Waalse land en uiteraard de rivieren niet te vergeten. Tim, Sanne, Claudia en Wim vonden het geweldig en de vaart was super met professionele begeleiding maar tevens ook gewoon gezellig. We kunnen Team Betuwse Ballonvaart echt aanraden.
Patricia wrote on September 14, 2021 at 7:02 pm
Gisteravond 13 september 2021 hebben we een mooie ballonvaart gehad. Eerst zouden we 11 september gaan, maar dat ging niet door vanwege het weer. Gelukkig hebben we heel snel een nieuwe datum kunnen plannen. Er werd goed meegedacht en rekening gehouden met onze wensen door Betuwse Ballooning. Vooraf hebben we duidelijke uitleg gekregen. Het opstijgen ging goed, de ballonvaart was heel mooi en gezellig en we zijn ook weer veilig geland. Bedankt Jos en co. voor deze mooie ervaring!
Theo Bosch wrote on September 14, 2021 at 7:57 am
Gisteren 13 september een geweldige vlucht gehad onder professionele begeleiding. Uitgebreide uitleg, heel gezellig Zeker de moeite waard!!
Peter en Lia wrote on September 6, 2021 at 7:07 pm
We kijken terug op een fantastische ballonvaart op 5 september 2021. Duidelijke communicatie en informatie via WhatsApp , website en persoonlijk voorafgaand aan en tijdens de vaart. Het team is zeer vakkundig en vriendelijk met veel passie voor hun hobby. Een leuke afsluiting compleet met champagne en certificaat. Het was een geweldige ervaring! Peter en Lia
Ewout en Duncan timmer wrote on September 4, 2021 at 9:18 pm
We hebben een geweldige onvergetelijke ervaring opgedaan met jos en zijn crew
Dicklenie dijkshoorn wrote on August 22, 2021 at 11:38 am
Wij hebben op 21augustus een geweldige ballonvaart gehad. Met Jos als captain...gaf ook advies wat we konden zien. Was echt een belevenis, die je zo maar niet vergeet. En het team was ook heel behulpzaam. We hebben genoten .
Anna wrote on July 29, 2021 at 11:00 am
Amazing experience! If you haven't done it yet, just book it now. This was my birthday gift from my boyfriend. We invited parents to join us, so there were four us taking "the flight" on 21st of June 2021 with Betuwse Ballooning. It was very interesting to see all the preparations and the way the team put the balloon in the air. Everybody from the team was very friendly and professional. Instructions, guidelines, corona measures - everything was on top! I had no fear at all with this team, no doubts or unsafe feeling at any moment of this adventure.. It was very relaxing and pleasant "flight". Views were incredibly beautiful and breathtaking , It was nice that we were always told where are flying at the moment and what is worth looking at. Sort of a guided tour. Team made pictures of us and surprised us with the bottle of Martini Asti, small picnic and even Certificates and souvenirs in the end. THANK YOU, guys for a great day.
Martine en Mike Beeloo ( moeder en zoon ) wrote on July 23, 2021 at 7:07 pm
Gisteravond ( 22-07-2021 ) was het dan zover! Samen met mijn zoon een onvergetelijke Ballonvaart mogen maken. Een ervaring die we nooit zullen vergeten en enorm koesteren… Dit dankzij de goede zorgen van Jos en Diana en hun hele crew. Nooit bij stilgestaan wat een intensiviteit, vakkundigheid en samenwerking hierbij komt kijken. Echt diep Respect! Het Schitterende weer, de fijne uitleg en het met passie vertellen over en tijdens de vlucht, de veilige landing, het ontkurken van de fles bubbels, een heerlijk stukje kaas, de gezelligheid, en als kers op de taart een echt Certificaat mogen ontvangen. Kortom een Ballonvaart met een Gouden Randje! Wil je dit nou zelf ook ervaren, aarzel dan geen moment om deze belevenis bij de Betuwse Ballooning te reserveren. Liefs van de Familie Beeloo uit Den Haag
Connie wrote on July 18, 2021 at 12:24 pm
Gaan jullie mee met een luchtballon zei mijn zus, nee dat durf ik niet hoor! Na veel gezeur ben ik toch overstag gegaan, en wat ben ik daar achteraf blij om. Gisteren op 17 juli was het moment daar, na een goede en veilige uitleg gingen we de lucht in. Het was super! Ondanks de droevige berichten over het hoge water was het wel spectaculair om te zien hoever de maas en de waal uit hun oevers getreden waren. We zijn uiteindelijk achter den Bosch geland, dat was wel een spannend momentje hoor. Uiteindelijk ben ik blij dat ik mee gegaan ben. Soms zijn er van die momenten in je leven dat je je over bepaalde angsten moet heen zetten, en de uitdaging moet aangaan. Dit was zo'n moment en ik ben super blij dat ik dit heb gedaan. Dank je Jos en je geweldige team.
Peter wrote on July 14, 2021 at 4:50 pm
Op 2 juli 2021 ging een lang gekoesterde wens in vervulling: Een ballonvaart over de Betuwe, georganiseerd door mijn collega's van Winter & Company. De hele dag was het grijs en miezerig, maar 's avonds ging de hemel open en wandelden wij naar het Plantsoen van Buren waar het Betuwse Ballooning team al druk in de weer was met de mand, de branders en de prachtige blauwgroengele ballon. Om 20:10 stegen we op en in een paar minuten zagen we Buren al onder ons liggen. Jos en zijn collega hadden ons volledig geïnstrueerd en wij konden verder genieten van het uitzicht en de prachtige avond. Wat een ervaring! We zagen Buren, de Korne, de Linge, het kasteel van Zoelen, de schepen op de Waal, Tiel, de uiterwaarden, roze omrande wolken en de grijns van Jos om onze verrukking. We staken de Waal over en na anderhalf uur zette Jos onze mand supersoft neer in een weiland bij Wamel. Het Betuwse Ballooning team in de volgauto was in enkele minuten ter plaatse, er werd een tafeltje gedekt met worst en een fles Martini Asti spumante. In de wei hieven wij het glas bubbels op een schitterende avond, perfect verzorgd door Jos en zijn team. Peter en Ingrid van Pol Jos, nogmaals dank voor de perfecte ballonvaart. peter
Paul van Loosbroek en Marc Peters wrote on June 30, 2021 at 6:04 pm
Zaterdag 19 juni zou het dan eindelijk gaan gebeuren, Paul en ik zouden gaan ballon varen. We hadden dit beide gekregen van onze vrouwen en kinderen. Maar helaas het weer werkte niet mee. Meteo gaf aan dat er regen verwacht werd. Meteen de afspraak verzet naar zaterdag 26 juni. Er zat wel wat onweer in de lucht maar volgens datzelfde Meteo zou dat tussen 19:00 en 20:00 oplossen. Om 20:10 stegen we op, na eerst de veiligheids instructies te hebben gekregen. We zijn in Buren opgestegen naar uiteindelijk 1,5 km hoogte. Wat een stilte en rust daarboven, tenminste als de brander niet geactiveerd is wat natuurlijk een noodzakelijk kwaad is. Van Jos, onze piloot, en zijn collega Hans hebben Paul en ik een perfecte uitleg gekregen van hoe een en ander werkt waaronder het navigeren. Wist je dat een ballon gewoon kan draaien in de lucht als de piloot dat wil? Na een perfecte landing (de ballon staande gehouden) wel een kleine tegenvaller van de boer op wiens grasveld we geland waren. Er werd vooraf toestemming gegeven door derde maar daar bleek de eigenaar het eigenlijk niet zo mee eens te zijn, die wilde geld zien. Maar goed na een goed en rustig gesprek tussen die eigenaar en onze piloot liep dit issue toch met een sisser af. TBB bedankt voor deze geweldige ervaring. Paul en Marc
Gea van Dijk wrote on June 17, 2021 at 5:35 pm
Wat een feestje was dat op dinsdag 15 juni 2021. We hebben super genoten! Nadat we opgestegen waren in Buren haalde Jos alles uit de kast om onze woonplaats Tiel te bereiken, maar wind besloot anders. Dat vond ik misschien nog wel het meest bijzonder, dat je overgeleverd bent aan de elementen. Uiteindelijk streken we na een prachtige vaart neer Neerijnen. Een fantastische ervaring met een geweldige vaarder én crew! Bedankt, Stefan, Isabel en Gea
Familie Van Driel wrote on September 25, 2020 at 8:22 pm
Op 12 september ging een wens van onze moeder in vervulling: met haar drie dochters een ballonvaart maken over de Betuwe. Wat een fantastische avond hebben wij gehad! Alles wordt tot in de puntjes verzorgd door het team; van voorbereiding op de vaart tot het landen en de borrel na. Als passagier word je overal in meegenomen. Ook worden er voor, tijdens en na de vaart veel foto’s door de crew gemaakt. Dit zorgt voor een mooie verzameling aan beelden. De vraag is niet óf maar wánneer we weer in het mandje van de Betuwse Ballooning zullen stappen. Jos en team, bedankt voor deze onvergetelijke ervaring! Jullie zijn toppers!
Fleur wrote on September 14, 2020 at 8:01 am
Gisteren een ballonvaart gemaakt met Jos. Wat een ervaring! Ik raad iedereen aan om dit een keer (of vaker) te doen! Het uitzicht is geweldig en de rust in de lucht is echt heerlijk. Jos is enorm vriendelijk en weet ook wat te vertellen over de omgeving wat het echt heel leuk maakt.