Ballonvaart in de betuwe!

Boven de betuwe een ballonvaart maken? Dat kan met betuwse ballonvaart! We hebben meerdere opstijgplaatsen in Tiel, Buren en omstreken. Over het algemeen zal onze ballonvaart starten vanuit het plantsoen in Buren. Dit is echter wel weersafhankelijk.  Hierdoor varen wij voornamelijk boven plaatsen zoals Geldermalsen, Buurmalsen, Kesteren, Ochten en Land van Maas & Waal. 

De betuwe

De betuwe is een geweldige streek die bekend staat om zijn vele fruittelers en mooie kleine dorpjes en steden zoals Buren. Het gebied van boven bewonderen is echt een aanradar! Nog nooit heeft u Nederland zo mooi en stil beleefd!

Handig om te weten

  • Locatie: Wij verzorgen kleine, persoonlijke vaarten voornamelijk in de betuwe. We zullen altijd proberen om uw wensen te voldoen.
  • Onze ballon: Onze ballonmand kan tot 4 passagiers in mij, grotere groepen nemen ons met collega piloten (een aanradar om foto’s op hoogte van elkaar te maken!)
  • Het weer en de windrichting: Ballonvaren is compleet afhankelijk van het weer. Dit is de richting van het vaartnet als de snelheid. Wij kunnen spelen met de richting van de wind door van hoogte te veranderen (daar is de luchtstroom vaak anders). Echter kunnen we nooit de landingslocatie van te voren afstemmen.
  • Lengte van de vaart: De lengte van een vaart is over het algemeen tussen 60 en 80 min. Echter rekenen we al 3 uur voor een complete vaart. Dit omdat de ballon moet worden opgezet, afgebroken en we na afloop nog gezellig napraten!
  • heeft u vragen? Zie onze Algemene informatie van neem Contact op!