Gastenboek

Schrijf een review!

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Voor veiligheidsredenen wordt uw IP-adres opgeslagen, deze wordt automatisch herkend 44.200.101.84.
Het is mogelijk dat uw recensie eerst goedgekeurd moet worden, ook behouden wij het recht om recensies aan te passen, verwijderen of niet te publiceren. Dit omdat wij verantwoordelijk zijn voor wat er op onze website staat.
93 entries.
Elaine, Ryan en Nienke wrote on June 11, 2018 at 10:30 am
Het was een geweldige ervaring vanaf het opblazen van de ballon tot het landen. Jos en zijn crew zijn super professioneel en aardig. Jos, ik wil je heel erg bedanken. Zonder jou had ik mijn hoogtevrees niet overwonnen.
Nynke, Marieke, Sander en Marjanne wrote on June 4, 2018 at 5:57 pm
Nynke: Het was superleuk om te doen en het was super mooi uitzicht heel erg bedankt!!!?? Marieke: Het opblazen van de ballon vond ik echt heel mooi om te zien! Het landen vond ik best wel eng, maar ook heel leuk. En we zagen ook nog een hert in het wild! ? Het was een hele bijzondere belevenis om mee te mogen maken! Dit zullen we nooit meer vergeten! Professionele crew, die je er echt bij betrekt! Kortom: geweldig!
Leon wrote on May 29, 2018 at 4:26 pm
Zaterdagavond 26 mei een lange vaart gehad van 30km. Mooie vaart en spannende landing, immers heb je te maken op natuurlijke manier varen.. Maar professioneel gevaren... super thanks...
Ineke Burger wrote on May 26, 2018 at 6:51 pm
Het was een kadootje voor mijn 50ste verjaardag en het was een kadootje. Gisteren een prachtige ballonvaart gemaakt. Met 4 personen past het mooi in het mandje van Jos. Jos is een prettige ballonvaarder die er graag over vertelt. Vooral het stijgen en landen is een spectaculaire ervaring. En last but not least vertrokken we vlakbij waar we wonen en gingen we over een bekend gebied. Jos en crew bedankt!
Familie Spee wrote on May 21, 2018 at 5:52 pm
het ballonvaren was leuk en het uitzicht was mooi. groetjes boris
Familie Spee wrote on May 21, 2018 at 5:39 pm
we zouden het nog wel een keer willen doen
Shirley en Andre wrote on May 14, 2018 at 7:01 pm
11-05-2018 onze eerste ballonvaart gemaakt. Super vriendelijke mensen bij betuwse ballooning. Een prachtige ervaring rijker en wat een super mooie reis hebben we gemaakt. Ik had zelfs helemaal geen last van hoogte vrees ? Zeker een aanrader. Een ervaring die iedereen een keer mee gemaakt moet hebben.
Eddy Koers wrote on May 6, 2018 at 8:13 am
Ik, mijn vrouw, en mijn Vader van 84 hebben op 03-05-2018 een hele mooie ballonvaart gehad. We werden in Tiel ontvangen door een leuke en vriendelijke crew, waar we een uitleg en briefing kregen onder het genot van een kopje koffie. Mijn vader had nog nooit gevlogen met een Ballon en kreeg van Jos en zijn crew een mooi uitleg over de ballon. Na dat de voorbereidingen waren getroffen was het tijd om te vertrekken, Dan zie je hoe mooi de Betuwe van uit de lucht is, En mede door dat Jos tijdens de vaart verteld wat je allemaal ziet in de verte en onder je , word de vaart een hele bijzondere ervaring. Na de landing word ook overal aan gedacht oude mensen mogen op een stoeltje op de eerste rij toekijken, hoie een ballon weer opgeruimd en ingepakt word. Daarna kregen we onder het genot van een lekker glaasje Champagne nog een verrassing, Jos, Diane en crew bedankt. namens mijn vader en ons. Zeker een AANRADER om met dit ENTHOUSIASTE team een keer mee te varen
Sjaak van Dijk wrote on April 29, 2018 at 11:09 am
Op 28 april 2018 hebben heb ik samen met mijn beide jongens, onze eerste ballonvaart ervaren. Vraag ons hoe wij het hebben gevonden, dan is er maar 1 antwoordt hierop te geven en dat is GEWELDIG! Wat een geweldige beleving en wat een professionele crew die deze ballonvaart mogelijk maakte. Jos ik wil jou en je crew hartelijk bedanken voor deze geweldige mooie ervaring.
Beate en Gert Fasen wrote on October 17, 2017 at 6:59 pm
We hebben onze 2de vlucht gemaakt op Zondag 8 oktober samen met een zeer goede vriend, Herry. Het was ook deze keer weer fantastisch, opgestegen in Buren en geland tussen Dreumel richting Alphen. En bij deze vlucht bijna over ons huis gevlogen. Waanzinnig gewoon. En ook nu waren Jos, Diane, Lex en hun verdere crew waren weer als vanouds, zeer professioneel, zeer vriendelijk en uiteraard over alles uitleg geven. Wij willen jullie ook voor deze vlucht zeer hartelijk bedanken voor de goede zorgen en gastvrijheid.
Gilbert Esmee Daan en opa wrote on October 14, 2017 at 7:16 pm
Wat hebben we het getroffen vandaag. De eerste ballonvaart voor iedereen. Dit vanuit stichting Heartbeat. Jos en crew jullie waren geweldig ondanks dat ik (moeder) niet mee de ballon in kon mocht opa mijn plaats innemen. Mede doordat een crewlid onze auto achter de ballon aan reed, heb ik toch mee kunnen genieten... Daan om wie het allemaal draaide hebben jullie echt super begeleid. Hij mocht helpen met de ballon uitvouwen en vastmaken en op het eind helpen opruimen. Hierdoor vond hij het ook geen probleem om met de ballon en Piloot Jos mee te gaan. Nogmaals super bedankt.
Jorgen & Iris wrote on September 27, 2017 at 11:59 am
Wij hebben op 16 september samen met Viola een vaart gemaakt vanaf Tiel. De vaart welke wij maakten was erg mooi, het zicht was uitstekend, de afgelegde route leidde ons over het mooie land van Maas en Waal en de wolkenpartijen waren schitterend. Buiten de geweldige ervaring van de vaart om, zijn we met name zeer te spreken over Jos, Diane en de rest van de crew. Jos is niet alleen zeer professioneel, zijn persoonlijke aandacht en zijn enthousiasme hebben ervoor gezorgd dat wij een onvergetelijke, waardevolle en emotionele ervaring rijker zijn. Dank, dank dank aan de hele crew voor dit onvergetelijke moment. Jullie zijn fijne mensen!
Sandra wrote on September 25, 2017 at 11:01 am
Wat een geweldige ervaring om mee te mogen met een ballonvaart. Vanuit Buren richting Leerdam gevlogen. Prachtige groene velden, eendenkooien, boompartijen, de A2, boerderijen en zoveel meer. Jos geeft vooraf en tijdens de vlucht duidelijke instructies over de ballonvaart. Hij wijst ons op al het moois dat we zien. Na een veilige landing samen opgeruimd en onder het genot van een glaasje nagepraat. Echt een super ervaring meegemaakt. Dank
Viola Roodenburg wrote on September 17, 2017 at 2:01 pm
Na een regenachtige start van de dag hebben we gisteren een supermooie vlucht gemaakt vanaf Tiel, na een warm ontvangst van Jos, Diane en crew. Direct veel bekijks bij het opbouwen aan de Waalkade en hoe leuk is het dan dat je weet dat jij zo mee gaat varen. Door eerdere regen was de lucht schoon en hadden we zicht op Utrecht, Rotterdam en Den Bosch en werden we daarbij getrakteerd op prachtige wolkenpartijen. Jos legde enthousiast uit over onder andere de luchtstromen op verschillende hoogtes, waardoor hij een beetje de koers konden beïnvloeden en dropte ons vakkundig na ruim een uur vlak bij de volgauto in wat hoge gewassen. Een klein hupje over de sloot en weer een soepele landing was een mooie afsluiting van deze geweldige bijzondere en emotionele ervaring voor ons passagiers. Nogmaals dank aan Jos, Diane en crew voor de onvergetelijke dag.
Ralph, Ophélie, Dominique & Arno wrote on September 3, 2017 at 11:36 am
Wauw, wat een ervaring zo'n (voor ons 1e) Ballonvaart. Jos lekker relaxed en duidelijk met de instructies. Crew eromheen ook en samen zijn ze bevlogen met het (voor ons blijkbaar ook) erg mooie Ballonvaren. Wat speciaal is dat deze Ballonvlucht van het mooie Buren via Geldermalsen, Est, Neerijnen, rivier de Waal en uiteindelijk Zaltbommel (Oost) volledig vrijwillig aangeboden is door Betuwse Ballooning aan Stichting Heartbeat en daarmee ons als gezin. Daarmee heeft Jos en crew veel respect verdient, dank jullie wel! Wij hebben onze 1e Ballonvaart niet beter of mooier kunnen maken dan met jou/jullie Jos. Super!, en tot ziens.
Hennie wrote on July 16, 2017 at 6:03 pm
Jos en de volgcrew, bedankt voor deze mooie ervaring. Voor mij persoonlijk is die voor herhaling vatbaar!! Groetjes Hennie
Ans, Irma en Aad wrote on July 8, 2017 at 7:33 pm
Graag willen wij Jos en zijn teamleden bedanken voor de prachtige ballonvaart op 7 juli 2017. We vertrokken vanaf de Rijnweek in Rhenen richting Elst bij Nijmegen. Het was een prachtige, rustige vlucht met een overweldigend uitzicht over de Rijn en de Betuwe. Ook hebben we ontzettend veel geleerd over de techniek van het varen met een ballon. Dank hiervoor, Jos! Na een, voor ons, spectaculaire landing, mand op z'n zijkant, in een weiland bij Homoet, gezamenlijk de ballon ingepakt. Daarna nog gezellig nagepraat onder het genot van een glas champagne en een stuk harde worst. Prachtige avond gehad. Dank hiervoor Betuwse Ballooning. Voor herhaling vatbaar! Groeten uit Wageningen.
José en Hans wrote on June 25, 2017 at 2:00 pm
18 juni 2017 gaf een prachtige avond om met de Ballon een vaart in te zetten vanaf Alphen a/d Rijn richting Oudewater. Wat een schitterende avond en wat een belevenis. Om 18.15 uur was het verzamelen in Oudewater alwaar we met de auto naar een vertrekveld in Alphen reden. Daar stegen we op met 2 ballonnen, dat op zich was al een hele belevenis. De avond gaf een prachtig gezicht naar de ondergaande zon, de serene omgeving zo mooi boven het groene hart. We hebben genoten van onze eerste ballonvaart. Samen met Diane en de piloot Jos. Het was een warm welkom, een bijzondere ervaring die gekenmerkt werd door gezelligheid en professie. Jos en Diane, Dank voor deze prachtige ervaring!!!! Zeker 1 om niet te vergeten!
Fam Henraath wrote on June 11, 2017 at 8:16 pm
Gisteren een fantastische ballonvaart gemaakt vanuit Buren. Voor ons en kids (10 en 13 jaar) een super ervaring!!!! Heerlijk genoten van t uitzicht veel foto's gemaakt en piloot Jos vertelde ons precies langs welk stukje Nederland we kwamen. Deze speciale avond werd ons aangeboden door stichting Heartbeat en Jos en zijn team hebben ons een onvergetelijke avond bezorgt nogmaals super bedankt !!!!!!!
Dijkstra wrote on June 5, 2017 at 5:54 pm
Wat hebben wij een bijzondere avond gehad. Wil je graag een ballonvaart maken maar dan net even iets specialer? Vol persoonlijke zorg en aandacht voor ons werd dit een avond om nooit te vergeten. Een geweldig team van mensen vol passie, geduld, oog voor persoonlijke zorg en liefde voor het ballonvaren. Een ballonvaart met echt dat beetje meer. Geweldig bedankt Jos en crew een avond om nooit te vergeten.