Gastenboek

Schrijf een review!

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Voor veiligheidsredenen wordt uw IP-adres opgeslagen, deze wordt automatisch herkend 44.200.101.84.
Het is mogelijk dat uw recensie eerst goedgekeurd moet worden, ook behouden wij het recht om recensies aan te passen, verwijderen of niet te publiceren. Dit omdat wij verantwoordelijk zijn voor wat er op onze website staat.
93 entries.
Gerard Buijs wrote on July 18, 2020 at 10:39 am
Vrijdag 17 juli mocht ik deze unieke ervaring meebeleven. Voor mijn 70ste verjaardag had ik dit cadeau gekregen van mijn buurman en zijn dochter. Op deze avond ondanks coronatijd met mondkapje op toch kunnen varen vanaf Buren. Al mn kids en kleinkids mochten erbij zijn. Met prachtig weer opgestegen maar niet veel wind. Niet erg omdat we heel lang boven Tiel bleven hangen en alles eens goed van boven konden zien. Na een uurtje een perfecte landing in de omgeving van Ben.Leeuwen. Na de landing nog champagne en een certificaat. Eea geweldig verzorgd door Jos en Diane Bouman en zijn team. Ik vond het super gaaf. Dank jullie wel!
Rik & Elvira wrote on September 21, 2019 at 7:31 pm
In één woord: onvergetelijk! Wat is het een mooie ervaring om samen met dit lieve team te mogen varen. Wij hebben een luchtballonvaart cadeau gekregen voor onze bruiloft en hebben dit ingelost op het Parkstad Ballonfestival op 20/9/2019. De ballon en mand zien er geweldig uit, prachtig sprekende kleuren en is ook voor de kijkers op de grond een spektakel om te mogen zien. Jos en Diane, Bas en Arina zijn ontzettend gepassioneerde mensen, ze vertellen je graag over de luchtballon en het varen en geven een fijne uitleg vooraf. Ze zijn allen vooral ook hecht team en dat merk je ook als je eenmaal hoog in de lucht zit. Je kunt alle vragen stellen m.b.t. het varen maar kijkt ook geheel op je gemak naar de omgeving en kunt echt volop genieten. Dit was echt een droom die uitkwam voor ons! Dat kwam niet alleen door deze geweldige ervaring maar vooral ook door dit lieve en kundige team. Lieve Jos en Diane, Bas en Arina, dank jullie wel voor deze unieke en onvergetelijke ervaring! We hopen het bij een huwelijksjubileum nog eens over te mogen doen.
Janny, Maaike, Aart en Joke wrote on September 15, 2019 at 3:25 pm
Zaterdag 14 september was voor ons de dag dat we voor het eerst in een luchtballon zijn geweest. We hebben hier al een tijd voorpret aan beleefd en hadden er dan ook veel zin in. Wat een geluk dat het prachtig weer was en onze vaart door kon gaan. Het was in één woord SUPER. Heel tof om het van begin tot eind mee te maken. Van het opbouwen van de ballon tot en met het opruimen. Wat leuk om te zien hoe goed het team van Betuwse Ballooning op elkaar is ingespeeld. We voelden ons echt gasten. Ook was het erg leuk om mee te helpen met het opruimen van de ballon. Maar bovenal was het vliegen echt super, wat een mooie omgeving. Opgestegen in Ophemert en geland in Geldermalsen. De afstand die we afgelegd hebben was 5 km en de maximale hoogte 2285 ft/ 690m. Het weer was heel rustig. Genoten van het prachtige uitzicht en de gezelligheid met Jos en elkaar. Zo leuk om te horen wat we allemaal zagen. De crew had ook aandacht voor de familieleden die met de auto ons volgden, speciale aandacht was er voor de kinderen. Ze vonden het leuk om ook even in de mand te mogen klimmen en samen met Jos de branders te testen. Van begin tot eind was het perfect geregeld, dank jullie wel allemaal. Voor mensen die nog twijfelen: Doen! Het is echt een aanrader, ook voor mensen met hoogtevrees.
Miranda van Munster wrote on September 14, 2019 at 8:52 am
En toen was het zover; op vrijdag de 13e !!! mocht ik als kado voor mijn 50e verjaardag een ballonvaart maken. Wat een ontzettend indrukwekkende ervaring was dit. Ook gaaf om te zien hoe de ballon wordt opgebouwd, onder het genot van een kop koffie met een heerlijke koek. Opgestegen en een fantastische vaart gemaakt van ruim een uur en 13 kilometer. Tot ruim 1200 meter hoog geweest. Over Appelpop heen, over het water, de landerijen en zó genoten van alles wat er te zien was. Met uitleg van Jos uiteraard. Hij weet precies waar alle plaatsen liggen. Bijzonder om vanuit de mand helemaal tot Eindhoven te kunnen kijken. En ja zelfs mijn woonplaats Nijmegen kon ik zien!!! Uiteindelijk in Lithoijen geland in het grasveld. Samen de ballon afgebroken en weer ingepakt. Ook dit was gewéldig! En tot slot op zoek naar de eigenaar van het land waarop we geland waren, om deze te laten weten dat we op zijn land zijn geweest en te bedanken hiervoor, met een leuke attentie van Jos en Diane. Hoe netjes is dat??? Oh, vergeet ik nog bijna de heerlijke bubbels, de worst en het certificaat nadat de ballon weer in de aanhanger was opgeborgen. Dank jullie wel voor een fantastische ervaring. Ook namens mijn zoon Liam, die met Diane mee mocht om te ballon te volgen. Toppers zijn jullie !
Jacco wrote on September 13, 2019 at 5:41 am
Wij hebben samen met mijn dochter en moeder van 82 een heerlijke prachtige ballonvaart gemaakt afgelopen dinsdag 10 september, opgestegen in Tiel, prachtig uitzicht over de Waal, Amsterdam Rijn kanaal, gouden Ham op 750 meter hoogte en uiteindelijk geland in Beneden Leeuwen (zie filmpje op facebook) Jos, Diane en crew zijn geweldig aardige mensen die er voor zorgen dat alles soepel verloopt, ook de koffie, koeken en andere versnaperingen ontbreken niet. Echt een aanrader, voor alle leeftijden dus!
Hans en Marian wrote on August 19, 2019 at 12:27 pm
Na een week met niet zo'n mooi weer was het vrijdag 16 augustus toch zover. We gingen ballonvaren een cadeau wat we van de kinderen gekregen hadden voor onze 35 jarige trouwdag. Hans wilde altijd al een keer ballonvaren en bij mij ontbrak dit nog op mijn bucketlist nadat ik al wel een skydive had gedaan. Het was nog wel even spannend met het weer maar om half zeven was het verzamelen in het plantsoen in Buren. Alles werd in gereedheid gebracht onder het genot van een kopje koffie. En om kwart over zeven gingen we de lucht in uitgezwaaid door de kinderen en aanhang. Met onze mede ballonvaarders Peter en Janine en onder leiding van onze piloot Jos ging het richting Wijk bij Duurstede, het Amsterdam Rijnkanaal over de Lek over en zo verder richting Nijkerk. We gingen best wel hard al merk je dat in de ballon niet echt. Het is heel rustgevend. We gingen ongeveer 35 km per uur op een hoogte van ongeveer 2000 ft. De uitzichten waren prachtig. Na ongeveer een uur zijn we geland in een weiland in Zwartbroek. Nadat alles weer opgeruimd was hebben we nog even gezellig nagepraat onder het genot van een bubbeltje en een stukje worst. Wij kunnen het iedereen aanraden, het is een prachtige ervaring. Jos, Diane en jullie team hartelijk dank voor de onvergetelijke avond. Groetjes Hans en Marian
Janine & Peter wrote on August 17, 2019 at 12:15 pm
Wij hebben vrijdag 16 Augustus 2019 een ballonvaart gemaakt. Het was erg gezellig met Jos en onze mede ballonvaarders. Zeker een aanrader voor een mooie vlucht. We hebben 31,5 km gevaren en waren 2358 ft/719 m Max hoog. We begonnen in Buren en de wind bracht ons voor de landing in Zwartebroek.
Els en Peter van Ewijk wrote on July 23, 2019 at 12:15 pm
Zondag 21 Juli ballon varen een droom die waar is geworden,ik(Els)heb dit kado gekregen voor mijn verjaardag van de kinderen.Henk kwam ons thuis ophalen en gingen naar passewaay waar Jos met zijn crew al was.de ballon werd gevuld met koude lucht wij kregen uitleg wat wel en niet mocht onder het genot van een kopje koffie.omdat ik niet zo goed kan klimmen kon ik in de mand gaan liggen toen die op zijn kant lag, door dat er meer hete lucht in de ballon kwam werd de mand recht opgezet en hoefde ik niet te klimmen.Daarna peter en Henk erin en gingen wij varen.Wat is dat gaaf zeg een mooi gezicht van boven het landschap de rivieren en het gezelschap ,na 11 km zijn we geland in Marcharen .Na het opruimen een glas champagne en certificaat op naar huis,Het was geweldig en hebben genoten Jos,Diane,Henk en de crew erg bedankt.
Sam wrote on July 6, 2019 at 9:10 pm
Nogmaals onze dank voor deze indrukwekkende ervaring. We hebben echt genoten. Wij wensen jullie nog heel veel plezier met jullie passie!
Sharon wrote on July 5, 2019 at 10:23 pm
Prachtig mooie ervaring, een om nooit te vergeten. Heel veel te zien en een heerlijke stilte in de lucht. Wat doen Jos en zijn team het super. Alles tot in de puntjes geregeld, een echte aanrader!
Joke, Ellen, Lisa en Daniëlle wrote on May 18, 2019 at 9:52 am
Op 17 mei 2019 is de lang gekoesterde wens vervuld om ballon te varen! Wat een bijzondere ervaring! Zo stil en mooi. De aarde als een quilt onder je. Het wonder te 'drijven' op de lucht. Het was een goed en zorgzaam team. Aan alles was gedacht. Opstarten met koffie, thee en koekjes. Na afloop bubbels en mini picknick waarbij er voor ieder een certificaat was gemaakt. Ook speciale wensen werden ingevuld. Echt super! Niets anders dan lof en waardering voor allen! Kortom, een prachtige ervaring om nooit te vergeten!
LInda Bekink wrote on April 21, 2019 at 6:01 pm
Vorige week hebben we een fantastische vaart gehad. En wat extra bijzonder is, is dat we de eerste passagiersvaart hadden met de nieuwe ballon. Rond 19.30 uur stegen we op en langzaam maar zeker vaarden we de zonsondergang tegemoet. In één woord GE-WEL-DIG!!. Niet alleen de ballonvaart was prachtig maar ook het ontvangst en de begeleiding geven het geheel een gouden randje. De bubbels na afloop maakten het feestelijke gevoel helemaal compleet. We hebben zo ontzettend genoten. Zelfs een week later genieten we nog. Bedankt voor deze prachtige ervaring!
Wim (en Christa) wrote on April 20, 2019 at 8:50 am
Op 19 april 2019 werden we hartelijk ontvangen door het team van Betuwse Ballooning. We zijn opgestegen vanuit Buren met het meest fantastische weer dat je maar bedenken kunt. Het was een prachtige vaart met de schitterende nieuwe ballon. Mooi hoe ver je kunt kijken; Den Bosch, Eindhoven, Utrecht, de skyline van Rotterdam, we hebben het allemaal gezien. Uiteindelijk zijn we "sportief" geland in Arkel. 22 km gevaren met een maximale hoogte van 3226 ft / 983 m. Met dank aan de gastvrije boer waar we even te gast mochten zijn in zijn weiland. Alles met elkaar weer ingepakt en een toost uitgebracht op de behouden vaart. Mooi om te zien dat Jos alle touwtjes letterlijk en figuurlijk in handen heeft. Dat geeft heel veel vertrouwen. Prachtig om zo je 50ste verjaardag te vieren en het 25-jarig huwelijk met de liefste van de hele wereld. Spaar geen spullen, maar belevenissen!!!
Constance wrote on September 17, 2018 at 10:12 am
Met enigszins knikkende knieën afgelopen vrijdagavond 18 september in het mandje gestapt bij Jos. Samen met manlief en zoon Jos en klasgenoot die voor belangrijke doeleinden ook gezellig mee vaarden. Want ja zo noem je dat geloof ik . Het heeft mijn blik op de Betuwe letterlijk en figuurlijk verruimd. Altijd gedacht dat het gras bij de buren "groener" is ? Stap bij Jos in het mandje en je komt tot bijzondere ontdekkingen. ? Bereid je ook geestelijk voor op een" sportieve landing "aldus Jos want behalve dat hij een uitstekende gastheer in "zijn mandje" is kan hij je ook verrassen met een stukje vakwerk als het mandje de grasmat van boer x bereikt. En dan krijg je ook nog lekkere champagne... Thanks..
Natasja wrote on September 4, 2018 at 4:42 pm
Eindelijk vliegen voor Didier! En dan nog wel in een luchtballon. Hoe mooi is dat. Op 1 september kregen wij die kans. Met Stichting Heartbeat en de Betuwse Ballooning hebben we een prachtige vaart gemaakt van anderhalf uur. Opgestegen in Buren vlogen we over het prachtige Betuwse landschap de Waal over naar Delwijnen. Met uitzicht op de skyline van Rotterdam, de Amercentrale en Eindhoven, weilanden, dorpjes en water. En terwijl de zon langzaam richting de horizon zakte, genoten wij met het hele gezin van dit onvergetelijk avontuur. Bedankt Jos en crew dat jullie ons zo fantastisch hebben ontvangen. We waren in goede handen.
André en Ingeborg wrote on August 19, 2018 at 4:41 pm
Zaterdagavond 18 augustus 2018 onze eerste ballonvaart gemaakt. Wat een schitterende ervaring!! Dank aan Jos en zijn crew voor het warme ontvangst met koffie en de prachtige vaart. Leuk om mee gevlogen te hebben met een piloot die met zoveel passie kan vertellen over ballonvaren! Geweldig!!
Gerda en John Budding wrote on August 19, 2018 at 6:17 am
Op 17 augustus hebben Gerda en ikzelf een onvergetelijke vlucht gemaakt samen met Jos en crewlid Henk. Super dat wij met jullie mee mochten varen en Tiel en het rieverengebied vanuit de lucht konden bekijken. Wat ook fijn was dat jullie een krukje geregeld hadden zodat Gerda onderweg kon gaan zitten. Ik ben blij dat ik dit met Gerda heb kunnen doen. Ook de rest van de crew bedankt voor de goede zorgen voor en na de vlucht Groetjes Gerda en John Budding
Jolien Enting wrote on July 19, 2018 at 8:03 am
Wij hebben voor mijn vaders verjaardag met zn vieren een fantastisch mooie ochtendvaart gemaakt. Het was voor ons alle 4 een geweldige ervaring! Jos en crew bedankt!
Jos wrote on July 16, 2018 at 6:48 pm
Vrijdag 13 juli hebben Joep en ik (Jos) een ballonvaart gemaakt met Betuwse Ballooning. Na een leuk ontvangst met koffie en koek werd de ballon uitgerold en gevuld met koude lucht, vervolgens werd deze lucht verwarmd, snel instappen en dan de lucht in. De mensen op de grond werden al snel speldenknopjes. Na een schitterende vaart zijn we geland in een weiland en kon de ballon weer ingepakt worden. We kregen nog een certificaat en een glas champagne. Wij vonden het een geweldige ervaring en voor herhaling vatbaar. Groet Jos en Joep.
Petra van der Westen wrote on July 12, 2018 at 3:22 pm
Wij hebben met de hele familie een prachtige ballonvaart gemaakt en het was van begin tot het einde een fantastische ervaring. Wij willen Jos en zijn crew bedanken voor alles. Het contact was vanaf het begin af aan erg prettig. Het is een onvergetelijke ervaring met een heel lief en deskundig team!