Gastenboek

Schrijf een review!

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Voor veiligheidsredenen wordt uw IP-adres opgeslagen, deze wordt automatisch herkend 18.206.177.17.
Het is mogelijk dat uw recensie eerst goedgekeurd moet worden, ook behouden wij het recht om recensies aan te passen, verwijderen of niet te publiceren. Dit omdat wij verantwoordelijk zijn voor wat er op onze website staat.
59 entries.
Ralph, Ophélie, Dominique & Arno wrote on September 3, 2017 at 11:36 am:
Wauw, wat een ervaring zo'n (voor ons 1e) Ballonvaart. Jos lekker relaxed en duidelijk met de instructies. Crew eromheen ook en samen zijn ze bevlogen met het (voor ons blijkbaar ook) erg mooie Ballonvaren. Wat speciaal is dat deze Ballonvlucht van het mooie Buren via Geldermalsen, Est, Neerijnen, rivier de Waal en uiteindelijk Zaltbommel (Oost) volledig vrijwillig aangeboden is door Betuwse Ballooning aan Stichting Heartbeat en daarmee ons als gezin. Daarmee heeft Jos en crew veel respect verdient, dank jullie wel! Wij hebben onze 1e Ballonvaart niet beter of mooier kunnen maken dan met jou/jullie Jos. Super!, en tot ziens.
Hennie wrote on July 16, 2017 at 6:03 pm:
Jos en de volgcrew, bedankt voor deze mooie ervaring. Voor mij persoonlijk is die voor herhaling vatbaar!! Groetjes Hennie
Ans, Irma en Aad wrote on July 8, 2017 at 7:33 pm:
Graag willen wij Jos en zijn teamleden bedanken voor de prachtige ballonvaart op 7 juli 2017. We vertrokken vanaf de Rijnweek in Rhenen richting Elst bij Nijmegen. Het was een prachtige, rustige vlucht met een overweldigend uitzicht over de Rijn en de Betuwe. Ook hebben we ontzettend veel geleerd over de techniek van het varen met een ballon. Dank hiervoor, Jos! Na een, voor ons, spectaculaire landing, mand op z'n zijkant, in een weiland bij Homoet, gezamenlijk de ballon ingepakt. Daarna nog gezellig nagepraat onder het genot van een glas champagne en een stuk harde worst. Prachtige avond gehad. Dank hiervoor Betuwse Ballooning. Voor herhaling vatbaar! Groeten uit Wageningen.
José en Hans wrote on June 25, 2017 at 2:00 pm:
18 juni 2017 gaf een prachtige avond om met de Ballon een vaart in te zetten vanaf Alphen a/d Rijn richting Oudewater. Wat een schitterende avond en wat een belevenis. Om 18.15 uur was het verzamelen in Oudewater alwaar we met de auto naar een vertrekveld in Alphen reden. Daar stegen we op met 2 ballonnen, dat op zich was al een hele belevenis. De avond gaf een prachtig gezicht naar de ondergaande zon, de serene omgeving zo mooi boven het groene hart. We hebben genoten van onze eerste ballonvaart. Samen met Diane en de piloot Jos. Het was een warm welkom, een bijzondere ervaring die gekenmerkt werd door gezelligheid en professie. Jos en Diane, Dank voor deze prachtige ervaring!!!! Zeker 1 om niet te vergeten!
Fam Henraath wrote on June 11, 2017 at 8:16 pm:
Gisteren een fantastische ballonvaart gemaakt vanuit Buren. Voor ons en kids (10 en 13 jaar) een super ervaring!!!! Heerlijk genoten van t uitzicht veel foto's gemaakt en piloot Jos vertelde ons precies langs welk stukje Nederland we kwamen. Deze speciale avond werd ons aangeboden door stichting Heartbeat en Jos en zijn team hebben ons een onvergetelijke avond bezorgt nogmaals super bedankt !!!!!!!
Dijkstra wrote on June 5, 2017 at 5:54 pm:
Wat hebben wij een bijzondere avond gehad. Wil je graag een ballonvaart maken maar dan net even iets specialer? Vol persoonlijke zorg en aandacht voor ons werd dit een avond om nooit te vergeten. Een geweldig team van mensen vol passie, geduld, oog voor persoonlijke zorg en liefde voor het ballonvaren. Een ballonvaart met echt dat beetje meer. Geweldig bedankt Jos en crew een avond om nooit te vergeten.
mvr otten wrote on June 3, 2017 at 11:12 am:
Een mooi kado van onze kinderen een ballonvaart met Betuwse Ballooning. Na eerst behoorlijk wat twijfelen toch gedaan en wat een belevenis na een super goede uitleg stegen we op in het begin had ik het er niet zo op maar piloot Jos heeft me enorm gesteund. Opgestegen in Zoelen. Gevaren over een mooi stukje tiel ,waal over richting Dreumel -Heerewaarden -uiteindelijk geland voor Rosmalen den Bosch. Jos bij deze heel hartelijk bedankt voor deze mooie vaart en voor je enorme steun, we hebben enorm genoten en ook de crew niet te vergeten voor jullie hartelijkheid en de heerlijke champagne en snack groetjes Teunis en Elly otten
Edwin Margreet en Senna Stoffers wrote on April 30, 2017 at 7:55 pm:
Wat een super belevenis zo'n ballonvaart. We hebben genoten van het uitzicht en de aardrijkskundige uitleg van pilot Jos 🙂 over dit mooie stukje Nederland. Voor ons was dit een bijzondere avond die ons werd aangeboden door stichting Heartbeat en samen netwerken. Dit is in 1 woord geweldig dat ze dit voor ons hebben mogelijk gemaakt. Nogmaals bedankt en jullie zijn geweldig Betuwse Ballooning team!
fam van vloten wrote on April 21, 2017 at 6:30 pm:
Wat een prachtige belevenis!! In een woord geweldig. Lieve, betrokken mensen die alle tijd nemen om alles uit te leggen en er een echte beleving van de maken. We hebben een prachtige vaart gemaakt en zowel de kinderen (7 en 10), als wij hebben enorm genoten van de stilte en de prachtige vergezichten! Jos en zijn team zijn fantastisch. Met veel enthousiasme en passie hebben zij.ons een onvergetelijke avond bezorgd!
Lynn en Kyra Verbeek wrote on September 22, 2016 at 5:00 pm:
Hoi, Beter laat dan nooit!! Vrijdag 16 september hebben wij heerlijk genoten van een prachtige onverwachte ballonvaart met Jos mededankzij zijn team. We hadden die avond nooit gedacht dat we een uur na het avondeten gewoon in een luchtballon zouden zitten. we waren zeer verrast!! We hebben hier erg van genoten!! We hadden een prachtig uitzicht en heel veel foto's gemaakt. Het was wel Haasten, maar het was zeker de moeite waard. Kort om: Het was een avond om nooit meer te vergeten!!
Karin en Edwin Neehus wrote on September 11, 2016 at 6:55 pm:
Zaterdag 10 september 2016 samen een fantastische ballonvaart gemaakt vanuit Tiel over het land van Flipje met de ervaren schipper Jos. Schitterde vergezichten (skyline Rotterdam en Utrecht) en mooi weer. Na de perfecte landing in Achterberg geproost op de geslaagde tocht. Nogmaals dank aan Jos en de gezellige crew. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar
Familie Grashuis wrote on September 4, 2016 at 2:52 pm:
Gisteren een geweldige ballonvaart gehad. We hebben enorm genoten. O.a. dankzij Jos en z'n team. Jos heeft passie voor het vak. Hij kan kan vol enthousiasme vertellen over het ballonvaren en de omgeving. Samen met z'n geweldige team heeft hij er voor gezorgd dat het een onvergetelijke avond voor ons was. Nogmaals bedankt!
Bente en Eric wrote on August 14, 2016 at 6:21 am:
Wat een ervaring. Echt prachtig. We hadden niet verwacht dat het zo mooi zou zijn. De voorbereiding, het opstijgen, het zweven in de lucht, de uitzichten. Magnifiek. Zelfs de landing was perfect. Jos en zijn team waren zorgzaam, onderhoudend en ook goed oplettend. Echte proffesionals. Als het zou kunnen zouden we met ze 80 dagen om de wereld varen. Dank voor deze ervaring waar we nog vaak aan terug zullen denken. Gr. Eric en Bente
Mariella Sjerps wrote on July 9, 2016 at 7:43 pm:
24 juni ben ik met de ballonvaart mee geweest Met 1 woord super vond ik het . Dank jullie wel En zeker een aanrader om met hun mee te gaan .
Beate en Gert Fasen wrote on July 8, 2016 at 6:24 pm:
Wij hebben op 24 Juni een ballon vaart gedaan. En in 1 woord het was fantastisch. De gemoedelijkheid, de vriendelijkheid van dit team is hart verwarmend. Na de gebruikelijk veiligheid instructie, wordt de ballon in gereedheid gebracht. Dan kunnen we aan boord en met een gevoel van WOW begint de vlucht. Gezien de wind, op gestegen in Passewaaij varen we richting het Land van Maas en Waal. En dat met verbijsterende mooie uitzichten. De mooie foto's die Jos gemaakt heeft en die we ook zelf gemaakt hebben kunnen deze ervaring alleen maar bewijzen maar niet laten voelen. Is dit een aanrader, ja zeker een volle 10 waard.
Gwendolyn Kiers wrote on May 31, 2016 at 7:03 pm:
Afgelopen vrijdag 27 mei hebben wij een fantástische ballonvaart gehad. Het was een huwelijkscadeau van mijn zus en haar vriend, en wat ons betreft een absolute aanrader voor iedereen! Vanwege weersomstandigheden is onze ballonvaart een aantal keren verzet. Hierover heb ik van tevoren meermaals tijdig contact gehad met Jos, een betrokken en zeer vriendelijke man. Afgelopen vrijdag hebben we eindelijk kennis gemaakt en Jos heeft ons echt een geweldige avond bezorgd! In het kort: de uitleg vooraf was goed verzorgd, de sfeer was relaxed en gezellig, de passie van Jos voor ballonvaren werkte aanstekelijk, al onze vragen tijdens de vlucht werden enthousiast beantwoord, we vonden de 'proeflanding' halverwege erg leuk en er werd veel rekening gehouden met de boeren en dieren in de weilanden bij het zoeken van een passende plek om te kunnen landen. De avond werd na een subtiele landing feestelijk afgesloten met champagne, we voelden ons erg in de watten gelegd! Jos, maar ook Hans, Gilbert (en de behulpzame echtgenotes): ontzettend bedankt voor jullie bijdrage aan deze unieke ervaring!! Een absolute aanrader!! Groeten uit Amsterdam!
Helma Spruijt wrote on May 21, 2016 at 4:47 pm:
Vrijdagavond 19 mei een prachtige ballonvaart gemaakt met Jos van de Betuwse Ballooning. In Buren zijn we de lucht ingegaan. Genoten van het uitzicht, het was prachtig om alles eens vanuit de lucht te bekijken. Jos had goede uitleg gegeven bij opstijgen en landen. En daarna gezellig nagekletst met een glas champagne. Dank jullie wel voor een supervlucht. Het was een super mooie, leuke ervaring.
Virginia en Jack wrote on May 8, 2016 at 7:50 pm:
Wij hebben op 7 mei genoten van de vaart van de Waalkade te Tiel naar een weiland vlakbij Beest. In Tiel zijn we enthousiast ontvangen door Jos en zijn team. Na een gedegen briefing werd de 'enveloppe ' gevuld en kozen we het luchtruim. Onderweg wees Jos niet alleen op de omgeving, hij gaf ook aan waarom hij bepaalde handelingen verrichtte. Het was geweldig. Jos ook vanaf deze plek veel dank. Wij kunnen anderen alleen maar aanraden ook zo'n mooie enerverende tocht boven de mooie Betuwse te maken.
admin wrote on May 6, 2016 at 8:47 am:
Wij hebben sinds kort een guestbook, dus heeft u onlangs met ons gevaren of wilt u een oudere ervaring delen met toekomstige passagiers? deel hem hier!